Serranolindad chèvre med tryffeldoft
Ett utsökt recept på lyxig serranolindad chèvre med tryffeldoft som passar perfekt att servera till fest. Du gör det enkelt av serranoskinka, chèvre, oregano, olivolja och eventuellt vit tryffelolja. Passar bra till förrätt.
Ingredienser
10 bitar
4 skivor serranoskinka
150 g mjuk chèvre utan kant
1 tsk finhackad färsk oregano
1 tsk stark olivolja
vit tryffelolja
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Tips
Skinkrullarna går utmärkt att frysa och är superläckra att plocka fram som drinktilltugg. Skär dem gärna med en riktigt vass kniv när de är halvfrusna.
Vegetariskt: byt ut serranoskinkan mot rostade skivor av aubergine.
Vegetariskt: byt ut serranoskinkan mot rostade skivor av aubergine.
Har du lagat receptet?
Kommentarer