Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Sensommarsallad

Varma dagar så passar denna lättlagade och snabba sensommarsallad utmärkt att bjuda på. Det enda du behöver göra är att droppa på olja och balsamvinäger på en mumsig avokadosallad och servera ihop med varma, krispiga majschips. Supergott och enkelt!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 100°C.
  2. Skiva tomaterna. Dela, kärna ur och skala avokadon. Blanda tomat, avokado och salladsblad.
  3. Droppa över lite olivolja och balsamvinäger.
  4. Värm majschipsen ca 10 minuter i ugnen så blir de ännu godare med salladen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 mogna tomater
  • 1 avokado
  • 2 knippen ruccolasallat beroende på storlek
  • olivolja
  • balsamvinäger
  • 2 påsar nachochips eller liknande majschips
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?