Senapskräm

Betyg 2.7 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Senapskräm

En oerhört lättlagad och njutbar kall senapskräm, gjord på dijonsenap och crème fraiche. Passar utmärkt till ugnsbakade rotfrukter, lax, grillade rätter eller som dipsås till grönsaker.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005

Senapskräm

Ingredienser

4 portioner
4 msk dijonsenap med honungssmak
2 dl lätt crème fraiche
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • despacito

    Hege

Testa liknande recept

  • Kall senapssås
    Betyg 2.5 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Dressing chilistyle
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kall potatissallad med crème fraiche
    Betyg 4.2 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ostwurst med spenat- och tomatpasta
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatissallad med oliver
    Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sambalsås
    Betyg 2.1 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad