Senapsgriljerad ryggbiff med rödbetor och pepparrot

En måltid som både är snabblagad och mättande finner du i denna senapsgriljerade ryggbiff med rödbetor och pepparrot. Blanda ihop din fräscha, ljuvliga rödbetssallad före du gratinerar de stekta, saftiga biffarna med senapsröra. Supergott!

Ingredienser
4 portioner
1  rödlök
1 dl svensk senap
1 msk dijonsenap
1  äggula
5  medelstora färska rödbetor
1  rött äpple
3 msk färskriven pepparrot
2 msk olja
2 tsk ättiksprit
4  ryggbiffar
1 msk smör eller margarin
 salt
 peppar
Till servering
 rostade rotfrukter
 färsk bladspenat
Gör så här
00:02:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1553 KJ / 371 kCal
Fett17.3 g
Kommentar
1 stRödbetssalladen var härligt fräsch. Däremot hade vi kokt potatis och gräddsky till. Resterna av gratineringen och gräddskyn vispades ihop till dagen efter. Mumsigt.
Åsa