Salviakryddade pannbiffar med ostpotatis

Salviakryddade pannbiffar med ostpotatis är husmanskost när den är som bäst! Koka bara ihop din karamelliserade tomat- och löksky och låt sedan de brynta biffarna sjuda i den en stund. Servera dina smarriga skybiffar med potatisen och krispig sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2010

Ingredienser
Ostpotatis
Pannbiffar
Tomat- och löksky
Sallad
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd ströbröd fritt från gluten eller byt mot rent havre.
Gör laktosfri: använd mjölkfritt ströbröd eller havregryn. Välj mjölk och matfett utan laktos. Kontrollera fonden.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd eller havregryn. Ersätt mjölk med soja- eller havrebaserad ersättning, använd mjölkfritt matfett eller olja och mjölkfritt ostalternativ. Kontrollera fonden.
Gör äggfri: använd ströbröd fritt från ägg, ersätt ägget med ca 1/2 dl vatten och ca 1 msk potatismjöl (för 4 port).
Gör så här
Tips
Skala och skär morot i tunna slantar. Skär vitkål i tunna strimlor. Blanda med rucola. Skala och finriv vitlöksklyfta. Blanda vitlöken med olivolja, äppelcidervinäger, malen kummin, salt och peppar. Häll dressingen över salladen vid servering.
Har du lagat receptet?
Kommentarer