Salta minimuffins med färskosttopp

Ett underbart recept på ett annorlunda och smakrikt tilltugg till festen. För salta minimuffins med färskosttopp behöver du bland annat cashewnötter, mjöl, parmesanost, ägg, yoghurt, kvarg och basilika.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2004

Gör så här
02:00:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är per styck.
Energi334 KJ / 80 kCal
Fett5 g
Salt0.21 g
Kolhydrater6 g
Protein3 g
Kommentarer
4 stGoda - men var är sältan! Skulle det varit salta cashewnötter?
Ulla
Hej Ulla! Vi har lagat dessa med osaltade nötter men det går bra att välja saltade om man vill få mer sälta i dem. Kanske bör du då utesluta det extra saltet eller vänta med att tillsätta det och smaka av om det känns som att smeten behöver mer sälta. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Hej. Går det att dubblera receptet?
Christel
Spritsa dem, för att underlätta! Själv använde jag vanlig fryspåse, klippte av ett hörn och stängde påsen med plastklipps för att unvika spill =)
Kajsa