Salta matbananchips

Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Salta matbananchips

I Ecuador är patacones, friterad matbanan, populärt som tillbehör eller snacks. Kul sätt att närma sig en främmande råvara på!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Salta matbananchips

Ingredienser

4 portioner
2 gröna (omogna) matbananer
5 dl neutral olja
salt

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Kryddstarka bananchips
Betyg 3.4 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chips av aubergine och zucchini
Betyg 3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterade lökringar med panko
Betyg 4.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färggranna chips
Betyg 2.8 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterade tortillabröd med goda röror
Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Friterade lökringar
Betyg 3.4 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad