Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Salt kött möter syrlig rabarber

Bered dig på en superb smakexplosion när mumsigt salt kött möter syrlig rabarber! Blanda snabbt samman stekt rabarber, varma granatäppelkärnor, söt honung samt nötter och servera röran direkt med saftig kassler, bakad potatis och len gräddfil.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tänd grillen.
  2. Skär kasslern i 1 cm tjocka skivor och rabarbern i 3 cm långa bitar. Dela granatäpplet.
  3. Grilla kasslern, granatäpplet och rabarberbitarna i ca 5 min.
  4. Blanda rabarberbitar, kärnor från granatäpplet samt honung, nötter och peppar.
  5. Servera kasslern med rabarbern, bakad potatis och gräddfil.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g kassler
  • 4 rabarberstjälkar
  • 1 granatäpple
  • 5 msk flytande honung
  • 1 dl nötter
  • peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?