Hoppa till sidans innehåll
UNDER 30 MIN | Medel

Salt kött möter syrlig rabarber

Bered dig på en superb smakexplosion när mumsigt salt kött möter syrlig rabarber! Blanda snabbt samman stekt rabarber, varma granatäppelkärnor, söt honung samt nötter och servera röran direkt med saftig kassler, bakad potatis och len gräddfil.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tänd grillen.
  2. Skär kasslern i 1 cm tjocka skivor och rabarbern i 3 cm långa bitar. Dela granatäpplet.
  3. Grilla kasslern, granatäpplet och rabarberbitarna i ca 5 min.
  4. Blanda rabarberbitar, kärnor från granatäpplet samt honung, nötter och peppar.
  5. Servera kasslern med rabarbern, bakad potatis och gräddfil.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g kassler
  • 4 rabarberstjälkar
  • 1 granatäpple
  • 5 msk flytande honung
  • 1 dl nötter
  • peppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Valfri krydda på små glas

10 % rabatt

Santa Maria 3-80 g

Mer info

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer