Salt kolagrädde med frukt och bär
Snabbt och enkelt fixas en god efterrätt. Lägg upp massor med goda och fräscha frukter och bär på ett vackert fat. Vispa ihop grädde, dulce de leche och soja till en härlig kräm och du har en dessert att servera som dina gäster garanterat kommer gilla.
Ingredienser
6 portioner
Kolagrädde
1 1/2 dl vispgrädde
1 förp dulce de leche (à ca 400 g)
1 1/2 msk japansk soja
1 dl salta cashewnötter
3 gröna kiwifrukter
1 klyfta cantaloupemelon (à ca 250 g)
1 klyfta galiamelon (à ca 250 g)
1 klyfta vattenmelon (à ca 700 g)
5 dl jordgubbar
1 förp hallon (á 125 g)
1 förp röda vinbär (á 125 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2090 KJ / 500 kCal
Fett21 g
Salt1 g
Kolhydrater64 g
Protein10 g
Kommentarer