Salladsfralla

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Salladsfralla

En salladsfralla gör du snabbt och enkelt av småfrallor, som får en fyllning av tonfisk och sallad. Tonfiskröran med gräslök och basilika ger en fin sälta till salladsfrallan som får en avrundning i form av en dressing på balsamvinäger och olja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1997

Salladsfralla

Ingredienser

3 portioner
3   småfranska

Fyllning

1   burk tonfisk i vatten (à 200 g)
1/2 dl  hackad gräslök
basilika eller oregano
pepparmix

Dressing

2 msk  olivolja
1/2 msk  balsamvinäger eller vitvinsvinäger

Garnering

3   grönsalladsblad
1   tomat
några oliver
citron- eller limeklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Snabblagad tonfisk
Betyg 2.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskkakor
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggsallad med tonfisk på rostat bröd
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägg- och tonfiskröra
Betyg 2.5 av 5.
102 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfisk- och picklessallad med grillat bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Big tuna melt – grillad sub med ägg- och tonfiskröra
Betyg 3.3 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga