Sallad med tre sorters bönor och senapsdressig

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Sallad med tre sorters bönor och senapsdressig

Tre sorters bönor; vaxbönor, vita bönor och kidneybönor, blandas ihop med selleristjälkar och rödlök. Salladen marinerar du i utomordentligt god dressing bestående av bland annat fransk senap, dragon och solrosolja.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Sallad med tre sorters bönor och senapsdressig

Ingredienser

10 portioner
400 g  vaxbönor (gröna och/eller gula)
3   selleristjälkar
1   stor rödlök
1   burk stora vita bönor (à 400 g)
1   burk kidneybönor (à 400 g)

Dressing

1/2 dl  olivolja
1 dl  solrosolja
1/2 dl  fransk senap
dragon
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bönsallad i dijondressing
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörkokta vaxbönor med salladslök
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Citronmarinerad kycklingfilé
Betyg 3 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vaxbönor med grillad paprika och mandel
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga