Sallad med tre sorters bönor och senapsdressig

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Sallad med tre sorters bönor och senapsdressig

Tre sorters bönor; vaxbönor, vita bönor och kidneybönor, blandas ihop med selleristjälkar och rödlök. Salladen marinerar du i utomordentligt god dressing bestående av bland annat fransk senap, dragon och solrosolja.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Sallad med tre sorters bönor och senapsdressig

Ingredienser

10 portioner
400 g  vaxbönor (gröna och/eller gula)
3   selleristjälkar
1   stor rödlök
1   burk stora vita bönor (à 400 g)
1   burk kidneybönor (à 400 g)

Dressing

1/2 dl  olivolja
1 dl  solrosolja
1/2 dl  fransk senap
dragon
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos eller ägg.

Gör så här

Tips

Den här salladen kan med fördel göras dagen före. Den blir bara godare av att stå och marinera i dressingen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bönsallad i dijondressing
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Smörkokta vaxbönor med salladslök
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citronmarinerad kycklingfilé
Betyg 3 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Vaxbönor med grillad paprika och mandel
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga