Sallad med tre sorters bönor och senapsdressig

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sallad med tre sorters bönor och senapsdressig

Tre sorters bönor; vaxbönor, vita bönor och kidneybönor, blandas ihop med selleristjälkar och rödlök. Salladen marinerar du i utomordentligt god dressing bestående av bland annat fransk senap, dragon och solrosolja.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Sallad med tre sorters bönor och senapsdressig

Ingredienser

10 portioner
400 g vaxbönor (gröna och/eller gula)
3 selleristjälkar
1 stor rödlök
1 burk stora vita bönor (à 400 g)
1 burk kidneybönor (à 400 g)

Dressing

1/2 dl olivolja
1 dl solrosolja
1/2 dl fransk senap
dragon
salt
peppar

Gör så här

00:01:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bönsallad i dijondressing
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörkokta vaxbönor med salladslök
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Honung- och ingefärsmarinerad fläskkarré med varm potatissallad
Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Råstekta vaxbönor med ostronskivling och ketjap manis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Citronmarinerad kycklingfilé
Betyg 3 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vaxbönor med grillad paprika och mandel
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad