Salami- och auberginepasta

Betyg 3.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Salami- och auberginepasta

Rödlök, vitlök och aubergine fräses snabbt i pannan och utgör grunden till pastasåsen. Med rödvinsvinäger, timjan och vitlök blir det en mustig sås. Färska tomater och himmelsk salami vänds ner i såsen och serveras till pastan – gärna al dente, som i Italien.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2014

Salami- och auberginepasta

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta, gärna tagliatelle
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 aubergine
2 msk olivolja
2 msk tomatpuré
1 msk rödvinsvinäger
3 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
1 tsk timjan
250 g salami
3 tomater

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Nej detta var verkligen inte gott alls.

    Carina

Näringsvärde per portion

Energi2368 KJ / 566 kCal
Fett28.2 g
Kolhydrater56.1 g
Protein18.9 g

Testa liknande recept

  • Auberginepasta med rostbiff
    Betyg 3.4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Salamifylld kyckling
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Salamichips
    Betyg 4.2 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillade snittar
    Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad