Saffranssås

Betyg 2.5 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Saffranssås

Den här saffransåsen är precis lika krämig och delikat som den ser ut. Crème fraiche, honung, saffran och gräslök blandas ihop och blir en exemplariskt njutbar sås till fisk.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Saffranssås

Ingredienser

6 portioner
2 dl crème fraiche
1/2 paket saffran (à 0,5 g)
1 tsk honung
1 msk citronsaft
1 tsk rivet citronskal
3 msk finhackad gräslök
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.26 personer har röstat

Kommentar

Provade såsen till en laxpytt med couscous, broccoli och morötter. Mycket gott.

Therése

2007-01-15

Testa liknande recept

Saffransdrömmar
Betyg 4 av 5.68 personer har röstat
Receptet har 21 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Shrikand med saffran
Betyg 3 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Scones med saffran, russin och citronfärskost
Betyg 4.7 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julig mazarinkaka i långpanna med citrus- och saffransglasyr
Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saffranspasta med lax och fänkål
Betyg 3.3 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saffransfalafel
Betyg 3.8 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad