Saffrans- och apelsinsill

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Saffrans- och apelsinsill

Ett roligt och snyggt sätt att smaksätta sillen på. Lägg sillen i en glasburk tillsammans med rödlök och cumquats, häll därefter på sillagen som kryddats med saffran och apelsinstrimlor.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Saffrans- och apelsinsill

Ingredienser

4 portioner
4   filéer inlagd sill (4 filéer motsvarar ca 450 g)
ca 2 dl  färdig sillag
skal av 1/2   apelsin
1/2   påse saffran
ev 2   qumquats
ev 1/2   rödlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Honungssill
Betyg 2.8 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegansk currysill av aubergine
Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pappas whiskysill
Betyg 2.7 av 5.
60 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citrussill med julkryddor
Betyg 4.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegansk skärgårdssill av aubergine
Betyg 4.7 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillklämma med mandelpotatis och citronpicklad gurka
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga