Saffrans- och apelsinsill

Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Saffrans- och apelsinsill

Ett roligt och snyggt sätt att smaksätta sillen på. Lägg sillen i en glasburk tillsammans med rödlök och cumquats, häll därefter på sillagen som kryddats med saffran och apelsinstrimlor.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Saffrans- och apelsinsill

Ingredienser

4 portioner
4 filéer inlagd sill (4 filéer motsvarar ca 450 g)
ca 2 dl färdig sillag
skal av 1/2 apelsin
1/2 påse saffran
ev 2 qumquats
ev 1/2 rödlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Honungssill
Betyg 2.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vegansk currysill av aubergine
Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mazarinkaka med saffran och apelsin
Betyg 3.4 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pappas whiskysill
Betyg 2.7 av 5.60 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citrussill med julkryddor
Betyg 4.9 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vegansk skärgårdssill av aubergine
Betyg 4.6 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad