Saffrans- och apelsinsill
![Saffrans- och apelsinsill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ett roligt och snyggt sätt att smaksätta sillen på. Lägg sillen i en glasburk tillsammans med rödlök och cumquats, häll därefter på sillagen som kryddats med saffran och apelsinstrimlor.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997
![Saffrans- och apelsinsill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 filéer inlagd sill (4 filéer motsvarar ca 450 g)
ca 2 dl färdig sillag
skal av 1/2 apelsin
1/2 påse saffran
ev 2 qumquats
ev 1/2 rödlök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer