Rotfruktsrakor med bacon och lingon

Matiga rotfruktsrakor av potatis, morötter och palsternacka. Till rotfruktsrakorna serverar du knaperstekt bacon och rårörda lingon. Enkelt husmanskost som är lätt att tillaga och himmelskt gott att äta.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stJättegott! Jag kryddade även med salt och peppar för att få god och fin smak.
Malin
Jätte gott och enkelt vardagsrecept! Detta kommer vi göra fler gånger, då kommer vi använda två pkt bacon ist för ett.
Linnéa
Jag rev rotfrukterna i matberedaren, då går det snabbt :) Jättegott och enkelt!
Emma
Kalasgott även om vi hade andra tilbehör än bacon. Dock får man vara bra flink om man ska få till det under 20 min, då hade jag knappt hunnit riva potatisen :-)
Christian
Ett mycket bra sätt att få barn att äta rotfrukter! Jättegott för hela familjen!
Åsa
Jättegott!! En riktig klassiker. detta gör vi fler gånger.
Elisabet
Rotfrukterna blir ju knappast färdigstekta när man strimlar dom så grovt. Smakade inget vidare.
Emanuel