Rostbiffsallad

Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostbiffsallad

Fyllig sallad med rostbiff, delikatesspotatis, purjolök och en frisk smak av sherryvinäger. En utmärkt sommarlunch. Du garnerar med grovhackad bladpersilja och serverar med bröd och ost.

Rostbiffsallad

Ingredienser

4 portioner
400 g grillad rostbiff gärna rosa, i tunna skivor
1 glasburk kokt delikatesspotatis (à 680 g)
1/2 purjolök (den ljusa delen)
1 gul lök
2 msk olivolja
1/2 dl sherryvinäger eller rödvinsvinäger
salt
peppar
2 krm socker
1/2 dl grovhackad bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Pappardelle med rostbiff och basilika
    Betyg 3.6 av 5.77 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostbiff
    Betyg 4.3 av 5.173 personer har röstat
    Receptet har 23 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pastawok
    Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tunnbrödsrulle med potatissallad
    Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad