Rostbiffsallad

Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostbiffsallad

Fyllig sallad med rostbiff, delikatesspotatis, purjolök och en frisk smak av sherryvinäger. En utmärkt sommarlunch. Du garnerar med grovhackad bladpersilja och serverar med bröd och ost.

Rostbiffsallad

Ingredienser

4 portioner
400 g grillad rostbiff gärna rosa, i tunna skivor
1 glasburk kokt delikatesspotatis (à 680 g)
1/2 purjolök (den ljusa delen)
1 gul lök
2 msk olivolja
1/2 dl sherryvinäger eller rödvinsvinäger
salt
peppar
2 krm socker
1/2 dl grovhackad bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Pappardelle med rostbiff och basilika
Betyg 3.6 av 5.77 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker
Betyg 3.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostbiff
Betyg 4.3 av 5.167 personer har röstat
Receptet har 23 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostbiffmacka på friterad pizzadeg med surkål
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tunnskuren rostbiff i marinad
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad