Rostade pizzafickor | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Rostade pizzafickor

Ett enkelt och roligt alternativ till vanliga pizzor. Lite pitabröd, tomatsås, skinka, ost och ruccola är allt du behöver för att tillaga dessa små pizzafickor!

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2005
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Dela pitabröden längs med så att du får en ovan- och undersida.
  3. Skeda generöst med färdig tomatsås på brödens snittsidor. Lägg på tunna skivor rökt eller kokt skinka, lite ruccolasallad och skivad ost. Lägg på locken.
  4. Paketera noggrant varje fyllt bröd i aluminiumfolie. Lägg på en ugnsplåt och baka i ugnen ca 10 minuter.
  5. Dela varje bröd så att du får halvor. Servera eventuellt med en fräsch grönsallad.

För alla

Innehåller gluten. Ägg och mjölk kan förekomma i brödet. Läs på förpackningen och välj glutenfritt bröd eller bröd fritt från ägg eller mjölk vid respektive allergi/intolerans.
Gör mjölkfri: använd tofu istället för vanlig ost.

Ingredienser

Portioner: 1
  • pitabröd
  • färdig tomatsås
  • tunna skivor rökt eller kokt skinka
  • lite ruccolasallad
  • skivad ost
Lägg till i inköpslistan