Ett riktigt mättande recept på rostade grönsaker i ugn med köttfärs. Du tillagar enkelt rätten i ugnen och serverar den tillsammans med en ljuvlig sås av grädde, buljong och soja!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
51 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och grädde.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd. Byt ut mjölken och grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Erika
2013-03-12Jätte gott!!!! Ev kan man förkoka potatisen ngn minut,det tog längre än vad receptet sa för att få potatisen färdig. Använde ej minimorot utan "vanlig" morot. Helt klart nått vi kommer att äta fler gånger.