Rostad vit choklad

14
0
Rostad vit choklad

Genom att riva och rosta vit choklad i ugnen får du ett spännande sött ”strössel” att toppa desserter med. Chokladen ska bli gyllenbrun och börja dofta smörigt och nötigt. Bjud gärna med grillad mango, vispad grädde och färska hallon. Det blir mums!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2016

Rostad vit choklad

Ingredienser

6 portioner
100 g
grovriven vit choklad

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri vit choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri vit choklad.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 408 KJ / 98 kCal
Fett 6.5 g
Kolhydrater 8.7 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept