Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Rostad paprika med vitlök och örter

Tycker du om att grilla? Servera gärna rostade paprikor med vitlök och örter som tillbehör till det nygrillade köttet. Det blir både nyttigt, knaprigt och gott!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 250˚C.
  2. Lägg paprikorna på en plåt, pensla dem med olja. Sätt in mitt i ugnen 15-20 minuter eller, om du vill, tills skalen blir mörka. Dra av skalet och ta bort kärnhuset.

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Tips

Använd gärna vätskan som samlats i foliepaketet som dressing till sallad eller kött.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 paprikor i olika färger
  • olivolja
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?