UNDER 30 MIN | Enkel

Krämig gurksallad med rädisor

Det här receptet på hemmalagad gurksallad är ett nyttigt tillbehör till sommarmaten. Prova den till exempel till korv med bröd. Med fint skivade rädisor blir det en somrig smakupplevelse som dessutom är vacker på matbordet.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala, dela, kärna ur och tärna gurkan fint. Skala och finhacka löken. Ansa, skölj och skiva rädisorna fint. Hacka persiljan.
  2. Blanda grönsakerna och persiljan med majonnäsen, smaksätt med salt och peppar.

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/4 gurka
  • 1 liten rödlök
  • 5 rädisor
  • 1 msk hackad persilja
  • 4 msk majonnäs
  • salt och peppar

Näringsvärde
Per portion

Energi 501 kJ / 120 kCal