Rosmarinstekt kalkonschnitzel

Betyg 2.7 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Rosmarinstekt kalkonschnitzel

Stek kalkonschnitzel i rosmarin och njut av de ljuvliga smakerna som uppstår! Servera schnitzeln tillsammans med en smarrig örtsås beståendes av curry, crème fraiche, basilika och italiensk salladskrydda.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Rosmarinstekt kalkonschnitzel

Ingredienser

4 portioner
4 msk smör
1 1/2 dl grovklippt färsk rosmarin
4 kalkonschnitzlar (4 st motsvarar ca 600 g) alt kalkonbröst (4 schnizlar motsvarar 2 bröst)
1 tsk italiensk salladskrydda
1 tsk salt
2 krm peppar

Örtsås

1 burk crème fraiche
1 tsk curry
1 tsk italiensk salladskrydda
4/5 dl grovklippt dragon, oregano och basilika

Till servering

blandsallad
körsbärstomater
chèvre
balsamvinäger
olivolja

Gör så här

00:05:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Schnitzeln var av kalkonlår, stavningsprogrammet tyckte inte som jag förut...

    Lena

  • Jättegod middag! Hade schnitzel av kalkonkött.. mört fint och smakrikt.

    Lena

Testa liknande recept

  • Varm avokadomacka
    Betyg 3.5 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kalkonschnitzel med citrusglaze
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Falsk lövbiff
    Betyg 4.7 av 5.89 personer har röstat
    Receptet har 35 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bakpotatis med skinkröra
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grilled cheese med svensk prästost
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad