Rosmarin- och vitlöksrostade revbensspjäll

Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Rosmarin- och vitlöksrostade revbensspjäll

Utmärkta revbensspjäll med mustiga smaker av vitlök, äppeljuice och rosmarin. Dessa väldoftande revbensspjäll är det svårt att inte tjuvsmaka innan middagen är serverad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Rosmarin- och vitlöksrostade revbensspjäll

Ingredienser

8 portioner
ca 1 1/2 kg tjocka revbensspjäll (knäckta)
10 vitlöksklyftor
1 tsk rosmarin
1/2 dl konc äppeljuice
2 msk vitvinsvinäger
2 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm peppar

Gör så här

01:00:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Dessa är outstanding. Brukar köra de på 95 grader i 5-6 timmar. Ös dem ofta! Här är chutney som ska vara till :) https://www.ica.se/recept/appelchutney-med-chili-692079/

    Joakim

  • Spjällen är helt underbara men var finns receptet på salsan som fanns med i tidningen 2009? har tappat bort urklippet.

    Lisbeth

Testa liknande recept

  • Korv i ugn med äppelsky
    Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Älggryta med trattkantareller
    Betyg 4.2 av 5.80 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lågtempererade revben i ugn
    0 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Saftig lammstek med äpplen
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kålgryta med spjäll
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad