Rosmarin- och vitlöksrostade revbensspjäll
4.8Världens godaste

Utmärkta revbensspjäll med mustiga smaker av vitlök, äppeljuice och rosmarin. Dessa väldoftande revbensspjäll är det svårt att inte tjuvsmaka innan middagen är serverad.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stEn fråga:Ska vitlöksklyftorna vara hela eller hackas?
Erik
Hej Erik! Dom ska vara hela eller bara krossade så att dom inte bränns. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Dessa är outstanding. Brukar köra de på 95 grader i 5-6 timmar. Ös dem ofta! Här är chutney som ska vara till :) https://www.ica.se/recept/appelchutney-med-chili-692079/
Joakim
Spjällen är helt underbara men var finns receptet på salsan som fanns med i tidningen 2009? har tappat bort urklippet.
Lisbeth