Ett riktigt bra recept på morotstårta är detta med en krämig glasyr på philadelphiaost, smör, florsocker och citron. Morotstårtan blir härligt saftig av de rivna morötterna och smaken av kanel genomsyrar bakverket. Med glasyren blir tårtan en succé.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004
Innehåller gluten och ägg.
Gör mjölkfri: garnera med en florsockerglasyr i stället för den som receptet anger.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Varför blir min inte exakt som jag köper på ica maxi? Deras kaka är mörkare o fluffigare trots att jag följer receptet exakt.
Maureen
2023-02-22Kan man använda kallpressad rapsolja eller ger det för mycket smak?
Clara
2022-05-02Härligt recept! Men undrar om receptets förslag på ätbara blommor...gulört är det en felskrivning för gurkört? Gulört är en mycket ovanlig blomma. Är den en lämplig blomma att äta? Kanske finns många bättre förslag på ätbara blommor..violer etc.
Helene
2021-05-22