Roquefortfylld potatis

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Roquefortfylld potatis

Elegant och välsmakande förrätt med ugnsbakad potatis som toppats med roquefort- och gräslöksröra. Garnera med extra druvor för fin sötma och vacker presentation.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Roquefortfylld potatis

Ingredienser

6 portioner
6 stora potatisar
ca 150 g vindruvor
1 knippe gräslök
100 g smör
200 g roquefortost
3 msk crème fraiche
salt
peppar
1/2 krm riven muskotnöt

Gör så här

01:00:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Flatbread med ädelost och rödlök
    Betyg 4.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Druvsalsa med hetta
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade vindruvor med vaniljglass
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vindruvsglass
    Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsrostade vindruvor med rosmarin
    Betyg 3.7 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spett med dadlar och vindruvor
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad