Romröra

Betyg 2.9 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Romröra

Romröra, ett uppskattat tillbehör på festbordet, som du mycket enkelt blandar ihop med lite stenbitsrom. Crème fraiche och kvarg är den krämiga basen för röran som du ger smak av hackad gräslök innan rommen tillsätts.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Romröra

Ingredienser

10 portioner
1 burk kvarg (à 2 1/2 dl, 10%)
1 dl lätt crème fraiche
1/2 dl hackad gräslök
75 - 100 g stenbitsrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • hur mycket creme fraich??

    Susanne

  • jag skulle byta ut kesella/lätt creme fraichen mot gräddfil i övrigt dess samma...

    Ritva

  • lätt att göra, fräsch, o si´st men inte minst....god!

    Desirée

Testa liknande recept

  • Matjessilltårta (lättare variant)
    Betyg 3.4 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Romsås med röd stenbitsrom
    Betyg 3.9 av 5.106 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sandefjordsås
    Betyg 4.6 av 5.118 personer har röstat
    Receptet har 24 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad munk med hallon och blåbär
    Betyg 3.2 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad