Rolands goda sardinmacka
Denna saftiga sardinmacka är lättlagad, riktig god och går snabbt att svänga ihop! Rör samman sardinerna med majonnäs och finhackad rödlök och lägg upp på en knäckebrödsskiva. Servera till en uppfriskande kall öl!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006
Ingredienser
4 portioner
sardiner på burk
majonnäs
finhackad rödlök
hårdbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Fantastiskt att detta är den fiskrätten med högst betyg om man sorterar efter det!
Simon
2021-01-10Hej Simon! Haha! Ja, det var lite spännande! Om du är på jakt efter något ännu godare 😉 så kan jag starkt rekommendera https://www.ica.se/recept/lysande-gul-fiskgryta-1677/ eller https://www.ica.se/recept/sojalax-med-bakad-spetskal-721655/. Lycka till med matlagningen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-01-12