Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Rökt laxrulle med ärt- och pepparrotskräm

Mixa ihop en kräm på ärter och cream cheese och smaksätt med pepparrot. Bred ut på laxskivor och rulla ihop. Kyl rullarna och skär till fina snittar att lägga på crostinis för tilltuggsbrickan.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Lägg ärterna i kallt vatten i en kastrull och koka upp. Låt dem rinna av väl. Mixa ärter och cream cheese till en kräm. Skala och riv pepparroten. Rör ner den och smaksätt med salt och nymald peppar.
  2. Skär laxen i mindre bitar och lägg dem på crostinin. Klicka på krämen och garnera med lite extra riven pepparrot.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfria crostini eller liknande kex,
Gör laktosfri: Välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfri färskost.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 2 dl frysta gröna ärter
  • 1 dl cream cheese
  • 2 msk riven färsk pepparrot
  • flingsalt med jod
  • svartpeppar
  • 200 g kallrökt skivad lax
  • ca 20 crostini
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 759 kJ / 181 kCal