Rödkålscachumber

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Rödkålscachumber

Förträfflig cachumber med rödkål, citron, sambal badjak, fänkålsfrön socker och rapsolja. Rödkålscachumber passar utmärkt att servera till den indiska maten.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Rödkålscachumber

Ingredienser

6 portioner
1/2   rödkål (1/2 rödkål motsvarar ca 500 g)
2 tsk  salt
juicen av 1/2   citron
1 msk  sambal badjak
1 tsk  fänkålsfrön
1 tsk  socker
2 msk  rapsolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera innehållet i sambal badjak.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Limepickles
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Snabb rödkålssallad
Betyg 2.9 av 5.
71 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sötpotatiscurry med russin och koriander
Betyg 4.3 av 5.
60 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vadas
Betyg 2.8 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fänkålsrubb
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morfar Eriks rödkålssallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga