Rödkålscachumber

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödkålscachumber

Förträfflig cachumber med rödkål, citron, sambal badjak, fänkålsfrön socker och rapsolja. Rödkålscachumber passar utmärkt att servera till den indiska maten.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Rödkålscachumber

Ingredienser

6 portioner
1/2 rödkål (1/2 rödkål motsvarar ca 500 g)
2 tsk salt
juicen av 1/2 citron
1 msk sambal badjak
1 tsk fänkålsfrön
1 tsk socker
2 msk rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Morfar Eriks rödkålssallad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rödkålsfyllda äpplen
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tortillarullar med rödkål
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig rödkålssallad
Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Surkål på rödkål
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Rödkålssallad med citron och persilja
Betyg 3.7 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad