Rödkålscachumber

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Rödkålscachumber

Förträfflig cachumber med rödkål, citron, sambal badjak, fänkålsfrön socker och rapsolja. Rödkålscachumber passar utmärkt att servera till den indiska maten.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Rödkålscachumber

Ingredienser

6 portioner
1/2 rödkål (1/2 rödkål motsvarar ca 500 g)
2 tsk salt
juicen av 1/2 citron
1 msk sambal badjak
1 tsk fänkålsfrön
1 tsk socker
2 msk rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Morfar Eriks rödkålssallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tortillarullar med rödkål
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödkålsfyllda äpplen
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddig rödkål
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödkålssallad med citron och persilja
Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämig rödkålssallad
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga