Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Morfar Eriks rödkålssallad

Morfar Eriks rödkålssallad är ett gott och lättlagat recept som passar perfekt till jul. Du lagar rödkålssalladen av bland annat rödkål, citron, crème fraiche och majonnäs. Passar utmärkt till julskinka, kyckling eller kött.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda rödkål med färskpressad juice av citron.
  2. Tillsätt crème fraiche och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Passar perfekt till julskinkan men även till ugns-kyckling eller stekt kött.

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

  • 1 burk rödkål (à 550 g)
  • färskpressad juice av 1/2 citron
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1 krm salt
  • 2 krm peppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer