Rödkålscachumber

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödkålscachumber

Förträfflig cachumber med rödkål, citron, sambal badjak, fänkålsfrön socker och rapsolja. Rödkålscachumber passar utmärkt att servera till den indiska maten.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Rödkålscachumber

Ingredienser

6 portioner
1/2 rödkål (1/2 rödkål motsvarar ca 500 g)
2 tsk salt
juicen av 1/2 citron
1 msk sambal badjak
1 tsk fänkålsfrön
1 tsk socker
2 msk rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Morfar Eriks rödkålssallad
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tortillarullar med rödkål
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödkålsfyllda äpplen
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Surkål på rödkål
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Biffwok med bambuskott i ostronsås
    Betyg 4 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödkålsdrink
    Betyg 2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad