Rödkål med balsamvinäger, chili och kanel

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rödkål med balsamvinäger, chili och kanel

Rödkål med balsamvinäger, chili och kanel är en varm kålsallad som är ett mycket gott tillbehör till många rätter och framförallt till knaprig fläskstek. Om du gillar kryddiga och rikliga smaker ska du testa det här!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
400 g rödkål
1 liten gul lök
4 vitlöksklyftor
1 röd chili (t ex spansk peppar)
1 tsk kanel
1/2 dl balsamvinäger
2 msk sirap
1/2 dl vatten
2 msk olja till stekning
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

00:00:30
00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegott, åt grillad kyckling till, ett stort användningsområde, 4 stjärnor.

    Ingrid

Testa liknande recept

  • Varm sallad på jordärtskocka
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödkål
    Betyg 3.7 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbets- och rödkålssallad
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rödlöks- och rödkålsmarmelad
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sötpotatissallad med fetaost
    Betyg 4.5 av 5.44 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad