Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Roast beef wrapper

Roast beef wrapper, eller tortillabröd med en fyllning av rostbiff och isbergssallad, är en wrap med mycket smak. Förutom rostbiffen fyller du tortillabröden med en blandning av grönsaker och lime, pico de gallo.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 1997
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Pico de gallo: Tärna tomaten, skala och finhacka löken. Finstrimla/finhacka chilifrukt och basilika/koriander. Blanda samman detta och pressa limesaft över. Krydda med salt. Om du vill ha med avokado, tärna den och blanda i.
  2. Lägg isbergssallad på tortillabröden. Fördela rostbiffen och pico de gallo ovanpå. Garnera med solrosskott. Svep brödet om fyllningen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 tortillabröd
  • 300 g rostbiff
  • strimlad isbergssallad
  • solrosskott
Pico de gallo
  • 1 stor bifftomat
  • 1/2 rödlök
  • 1/2 grön chilifrukt
  • 1/2 kruka färsk basilika eller färsk koriander
  • 4 msk limesaft
  • 1 tsk salt
  • ev 1 mogen avokado
Lägg till i inköpslistan