Rismellis med vanilj

Betyg 2.7 av 5.
33 personer har röstat
0
Rismellis med vanilj

Blev det ris över från middagen? Släng det inte, utan använd riset till att göra ett matigt mellanmål med kvarg och smaksätt med vanilj och honung. Bjud med frukt eller bär, hur gott som helst!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015

Rismellis med vanilj

Ingredienser

1 portion
1 dl  kokt ris (gärna jasminris)
1/2 dl  kvarg (10 %)
1/2 krm  vaniljpulver
1/2 msk  flytande honung
valfria bär och frukter till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
33 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi875 KJ / 209 kCal
Fett5 g
Salt0.47 g
Kolhydrater31 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Körsbärs-trifle med mandelcrème
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bärmuffins med frosting och nötkrisp
Betyg 2.7 av 5.
30 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fruktig gräddtårta med kokos
Betyg 3.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Exotisk snabbglass
Betyg 2 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mixad mangoglass
Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad ananas med jordnötter och kolasås
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga