Rismellis med vanilj

Betyg 2.7 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rismellis med vanilj

Blev det ris över från middagen? Släng det inte, utan använd riset till att göra ett matigt mellanmål med kvarg och smaksätt med vanilj och honung. Bjud med frukt eller bär, hur gott som helst!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015

Rismellis med vanilj

Ingredienser

1 portion
1 dl kokt ris (gärna jasminris)
1/2 dl kvarg (10 %)
1/2 krm vaniljpulver
1/2 msk flytande honung
valfria bär och frukter till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi875 KJ / 209 kCal
Fett5 g
Salt0.47 g
Kolhydrater31 g
Protein9 g

Testa liknande recept

  • Körsbärs-trifle med mandelcrème
    Betyg 3.8 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fruktig gräddtårta med kokos
    Betyg 3.1 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Exotisk snabbglass
    Betyg 2.6 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mixad mangoglass
    Betyg 3.3 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Snabb paskha
    Betyg 2.1 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad