Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter är en enkel risgrynsyoghurt som du serverar med en äppel- och apelsinsallad samt valnötter och kanel. Väldigt gott och nyttigt samt perfekt till frukost eller mellanmål!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2010

Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Ingredienser

4 portioner
2 stora äpplen
juice från 1/2 apelsin
100 g valnötter
2 1/2 dl risgrynsgröt
2 dl matyoghurt (10%)
2 msk flytande honung
2 tsk kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • High energy bars
    Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grönkålssallad
    Betyg 4.1 av 5.188 personer har röstat
    Receptet har 26 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fruktig rödkålssallad med kallt fat
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad