Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter
![Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_19308/cf_259/risgrynsyoghurt_med_applen_och_valnotter.jpg)
Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter är en enkel risgrynsyoghurt som du serverar med en äppel- och apelsinsallad samt valnötter och kanel. Väldigt gott och nyttigt samt perfekt till frukost eller mellanmål!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2010
![Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_19308/cf_259/risgrynsyoghurt_med_applen_och_valnotter.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 stora äpplen
juice från 1/2 apelsin
100 g valnötter
2 1/2 dl risgrynsgröt
2 dl matyoghurt (10%)
2 msk flytande honung
2 tsk kanel
För alla
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer