Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter är en enkel risgrynsyoghurt som du serverar med en äppel- och apelsinsallad samt valnötter och kanel. Väldigt gott och nyttigt samt perfekt till frukost eller mellanmål!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2010

Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Ingredienser

4 portioner
2 stora äpplen
juice från 1/2 apelsin
100 g valnötter
2 1/2 dl risgrynsgröt
2 dl matyoghurt (10%)
2 msk flytande honung
2 tsk kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

High energy bars
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kall risgrynsgröt med apelsin och kanel
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Julig Salsa
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Honungsrostad nöt- och frömix
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karamelliserade äpplen med vaniljglass
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kaneldrink
Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga