Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter är en enkel risgrynsyoghurt som du serverar med en äppel- och apelsinsallad samt valnötter och kanel. Väldigt gott och nyttigt samt perfekt till frukost eller mellanmål!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2010

Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Ingredienser

4 portioner
2 stora äpplen
juice från 1/2 apelsin
100 g valnötter
2 1/2 dl risgrynsgröt
2 dl matyoghurt (10%)
2 msk flytande honung
2 tsk kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

High energy bars
Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kall risgrynsgröt med apelsin och kanel
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kall sallad med brysselkål, valnötter och apelsin
Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grönkålssallad
Betyg 4.1 av 5.187 personer har röstat
Receptet har 26 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fruktig rödkålssallad med kallt fat
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julig Salsa
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad