Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter är en enkel risgrynsyoghurt som du serverar med en äppel- och apelsinsallad samt valnötter och kanel. Väldigt gott och nyttigt samt perfekt till frukost eller mellanmål!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2010

Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Ingredienser

4 portioner
2   stora äpplen
juice från 1/2   apelsin
100 g  valnötter
2 1/2 dl  risgrynsgröt
2 dl  matyoghurt (10%)
2 msk  flytande honung
2 tsk  kanel

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

High energy bars
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kall risgrynsgröt med apelsin och kanel
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Julens brysselkålsallad
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönkålssallad
Betyg 4.1 av 5.
173 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktig rödkålssallad med kallt fat
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Julig Salsa
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga