Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter är en enkel risgrynsyoghurt som du serverar med en äppel- och apelsinsallad samt valnötter och kanel. Väldigt gott och nyttigt samt perfekt till frukost eller mellanmål!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2010

Risgrynsyoghurt med äpplen och valnötter

Ingredienser

4 portioner
2   stora äpplen
juice från 1/2   apelsin
100 g  valnötter
2 1/2 dl  risgrynsgröt
2 dl  matyoghurt (10%)
2 msk  flytande honung
2 tsk  kanel

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

High energy bars
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kall risgrynsgröt med apelsin och kanel
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Julens brysselkålsallad
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönkålssallad
Betyg 4 av 5.
160 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktig rödkålssallad med kallt fat
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Julig Salsa
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga