Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Vill du testa på en mer avancerad och lyxig dessert? Risglass med äppelsallad är en smakrik och fräsch efterrätt som passar utmärkt att servera vid festliga tillfällen. Du gör glassen på bland annat avorioris, vaniljstång, honung och sesamfrön.
Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Risglass med äppelsallad är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.Gör laktos- och mjölkfri: byt ut mjölk och grädde mot Solhavre respektive grädd-ersättning baserad på havre från Oatly eller Beneviva.
Crème brûlée med tre smaker
Vaniljtårta med hjortron
Selmas festtårta med kolakräm
Jordgubbsparfait på maräng med apelsinsås
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer