Rischoklad
Rischoklad, risbräck eller chokladbräck som den också kallas för är en riktig klassiker. Den är enkel och snabb att göra då endast två ingredienser ingår och gott blir det. Ett helt perfekt recept när barn vill vara med och göra julgodis.
Ingredienser
ca 15 bitar
200 g mörk eller ljus choklad (gärna bakchoklad)
5 dl puffat ris
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur länge kan man ha det i kylskåpet
Lena
2023-11-22Hej Lena! Dessa håller sig minst en vecka i kylen. Ännu längre om du förvara på en sval och torr plats. Hälsningar Lisa
Redaktionen
2023-12-11Ja Carina går bra frysa :)
Åsa
2021-12-13Kan man frysa?
Catrin
2021-12-08Hej Catrin! Ser att du redan fått hjälp från Åsa, men ja, de går att frysa :) Hälsningar Lisa
Redaktionen
2023-12-11