Rischoklad

Betyg 4.5 av 5.
47 personer har röstat
3
Rischoklad

Rischoklad, risbräck eller chokladbräck som den också kallas för är en riktig klassiker. Den är enkel och snabb att göra då endast två ingredienser ingår och gott blir det. Ett helt perfekt recept när barn vill vara med och göra julgodis.

Rischoklad

Ingredienser

ca 15 bitar
200 g  mörk eller ljus choklad (gärna bakchoklad)
5 dl  puffat ris

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
47 personer har röstat

Kommentarer

Hur länge kan man ha det i kylskåpet

Lena

2023-11-22

Hej Lena! Dessa håller sig minst en vecka i kylen. Ännu längre om du förvara på en sval och torr plats. Hälsningar Lisa

Redaktionen

2023-12-11

Ja Carina går bra frysa :)

Åsa

2021-12-13

Kan man frysa?

Catrin

2021-12-08

Hej Catrin! Ser att du redan fått hjälp från Åsa, men ja, de går att frysa :) Hälsningar Lisa

Redaktionen

2023-12-11

Testa liknande recept

Chokladbräck med frukt
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mintchokladbräck
Betyg 3.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skumspöken
Betyg 3.7 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Minttryffel
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dajmbräck
Betyg 2.5 av 5.
80 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lakrits- och hallonbräck
Betyg 3.5 av 5.
57 personer har röstat
Under 45 min att tillaga