En söt och god Ris à la Malta som tillagas snabbt och enkelt genom att du blandar färdig risgrynsgröt med den söta vispade grädde och sedan tillsätter de syrliga bären som pricken över i!
Ingredienser
1 sats
färdigköpt risgrynsgröt
vispad grädde
djupfrysta bär t ex hallon
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
10
5 st
Kommentarer
Redaktionen
2017-05-11
Hej Lena!
Det beror på hur lös gröten är och vilken konsistens man vill ha på sin ris a la malta.
Men börja med att vispa ½ dl vispgrädde som blandas i och så får du se om det passar dig eller om du vill ha i mer. Lycka till! Hälsningar Michelle
Lena
2017-03-16
Eh hur mycket grädde?
Eva
2012-12-22
Grovriv mandelmassa och blanda i försiktigt tillsammans med clementinklyfror så behövs inget extra socker, smakar maffe
Kommentarer
Redaktionen
2017-05-11Hej Lena! Det beror på hur lös gröten är och vilken konsistens man vill ha på sin ris a la malta. Men börja med att vispa ½ dl vispgrädde som blandas i och så får du se om det passar dig eller om du vill ha i mer. Lycka till! Hälsningar Michelle
Lena
2017-03-16Eh hur mycket grädde?
Eva
2012-12-22Grovriv mandelmassa och blanda i försiktigt tillsammans med clementinklyfror så behövs inget extra socker, smakar maffe