Ris à la Malta - Tips vid tidsbrist

10
5
Ris à la Malta - Tips vid tidsbrist

En söt och god Ris à la Malta som tillagas snabbt och enkelt genom att du blandar färdig risgrynsgröt med den söta vispade grädde och sedan tillsätter de syrliga bären som pricken över i!

Ris à la Malta - Tips vid tidsbrist

Ingredienser

1 sats
färdigköpt risgrynsgröt
vispad grädde
djupfrysta bär t ex hallon

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Redaktionen

2017-05-11

Hej Lena! Det beror på hur lös gröten är och vilken konsistens man vill ha på sin ris a la malta. Men börja med att vispa ½ dl vispgrädde som blandas i och så får du se om det passar dig eller om du vill ha i mer. Lycka till! Hälsningar Michelle

Lena

2017-03-16

Eh hur mycket grädde?

Eva

2012-12-22

Grovriv mandelmassa och blanda i försiktigt tillsammans med clementinklyfror så behövs inget extra socker, smakar maffe