Ris à la Malta - Tips vid tidsbrist

Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
5
Ris à la Malta - Tips vid tidsbrist

En söt och god Ris à la Malta som tillagas snabbt och enkelt genom att du blandar färdig risgrynsgröt med den söta vispade grädde och sedan tillsätter de syrliga bären som pricken över i!

Ris à la Malta - Tips vid tidsbrist

Ingredienser

1 sats
färdigköpt risgrynsgröt
vispad grädde
djupfrysta bär t ex hallon

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Hej Lena! Det beror på hur lös gröten är och vilken konsistens man vill ha på sin ris a la malta. Men börja med att vispa ½ dl vispgrädde som blandas i och så får du se om det passar dig eller om du vill ha i mer. Lycka till! Hälsningar Michelle

Redaktionen

2017-05-11

Eh hur mycket grädde?

Lena

2017-03-16

Grovriv mandelmassa och blanda i försiktigt tillsammans med clementinklyfror så behövs inget extra socker, smakar maffe

Eva

2012-12-22

Testa liknande recept

Bärvinäger
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kolapaj med röda bär
Betyg 3.1 av 5.
58 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade bär
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hemgjord risgrynsfrukost med bär och honung
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grundrecept sylt
Betyg 3.6 av 5.
75 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grundrecept saft
Betyg 3.9 av 5.
41 personer har röstat
Under 60 min att tillaga