Ris à la Malta - Tips vid tidsbrist

En söt och god Ris à la Malta som tillagas snabbt och enkelt genom att du blandar färdig risgrynsgröt med den söta vispade grädde och sedan tillsätter de syrliga bären som pricken över i!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stHej Lena! Det beror på hur lös gröten är och vilken konsistens man vill ha på sin ris a la malta. Men börja med att vispa ½ dl vispgrädde som blandas i och så får du se om det passar dig eller om du vill ha i mer. Lycka till! Hälsningar Michelle
Ica-köket
Eh hur mycket grädde?
Lena
Grovriv mandelmassa och blanda i försiktigt tillsammans med clementinklyfror så behövs inget extra socker, smakar maffe
Eva
Inte nödvändig rätt för överlevnad, men väljer man den ska den vara god, dvs inte behandlas som smalmat. Smaksätt med socker och vaniljsocker.
Anna-lisa
Jag kör alltid på färdiglagad gröt, inte exakt lika gott men så otroligt mycket mindre besvär och disk!
Maria