Regnbågspizza

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
1
Regnbågspizza

Den här vackra färgsprakande pizzan gör alla glada! Grön, orange och röd paprika bildar tillsammans med rödlök, majs och bönor en smarrig pizza i regnbågens färger. Toppa med ruccola och räkor och servera till middag eller som vickning efter festen.

Regnbågspizza

Ingredienser

6 portioner
2   förp pizzakit med tomatsås (à 600 g)
1   burk majskorn (à 340 g)
1   förp kokta kidneybönor (à 390 g)
2   gröna paprikor
2   orangea paprikor
2   röda paprikor
2   rödlökar
6   tomater
250 g  riven mozzarella
2 msk  oregano
1   burk räkor i lake (à 580 g)
65 g  rucola

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzadeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Should one remove paper or used it in the oven dish ????😨

Bahareh

2017-11-14

Hi Bahareh! You can remove the paper, don´t eat it. Regards Michelle

Redaktionen

2017-11-15

Näringsvärde per portion

Energi2420 KJ / 576 kCal
Fett16 g
Salt2.63 g
Kolhydrater69.3 g
Protein37.5 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Pestopizza med taleggio
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med rökt skinka, tomatsallad och oliver
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tacopizza med gräddfil och nachos
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamppizza med fetaost
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vild kebabpizza
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizzapirog med skinka
Betyg 3.5 av 5.
49 personer har röstat
Under 30 min att tillaga