Svamppizza med fetaost

5
0
Svamppizza med fetaost

Med färdig pizzadeg och din egen favorittopping gräddar du den godaste pizzan hemma själv. Smidigt och superenkelt. Denna variant med champinjoner, rödlök och ost blir både festlig och matig. Lägg gärna på färsk ruccolasallad efter gräddningen så får du en riktig proffspizza.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2018

Svamppizza med fetaost

Ingredienser

4 portioner
250 g
champinjoner
1
rödlök
150 g
salladsost eller fetaost
2 dl
riven ost
2
förp pizzakit (à 600 g)
65 g
rucola

Att ha hemma

peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i pizzakitet.
Fri från ägg men innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.

Gör så här

Klimattips

Stäng av ugnen några minuter innan maten är färdig och utnyttja eftervärmen för att minska klimatpåverkan ytterligare.

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3202 KJ / 757 kCal
Fett 26 g
Salt 5 g
Kolhydrater 99 g
Protein 28 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept