Regnbåge med thaismak

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Regnbåge med thaismak

Regnbåge med thaismak är en fiskrätt som får härliga smaker av citrongräs, limeblad och ingefära tillsammans med kokosmjölk när den enkelt tillagas i stekpåse. Samman med fisken lägger du även grönsaker och serverar den sedan med nudlar.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2004

Regnbåge med thaismak

Ingredienser

4 portioner
4   Portionsregnbågar
salt
vitpeppar
stekpåse
4   stjälkar citrongräs
2 msk  färsk ingefära riven eller skivad
2   lime
8 - 10   minimajs
4   salladslökar
12   körsbärstomater
1   burk kokosmjölk (à 400 ml)
nudlar till servering
valfria kokta grönsaker till servering

För alla

Fri från mjölkprotein, laktos.
Gör glutenfri: välj glasnudlar.
Gör äggfri: välj äggfria nudlar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Veggie Wok med nudlar
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegetarisk thaicurrysoppa
Betyg 3.3 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med röd curry
Betyg 3.6 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lime- och chilismör
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gaeng liang pak ruam
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Thaigryta med kokosmjölk
Betyg 1.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga