Räkor och stjälkselleri

Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Räkor och stjälkselleri

Räkor och stjälkselleri i en härlig blandning tillsammans med lite ingefära, lök och soja, en lättlagad vinnare med asiatiska smaker. Sellerin steks och kokas mjuk innan du vänder ner räkorna just innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2006

Räkor och stjälkselleri

Ingredienser

2 portioner
150 g stjälkselleri
1 msk finhackad gul lök
1/2 dl vatten
1 tsk majsstärkelse (majsstärkelse)
1 msk balsamvinäger (eller helst svart kinesisk risvinäger)
1 msk skalad och riven färsk ingefära
1/2 msk ljus soja
250 g skalade räkor (250 g skalade motsvarar ca 600 g med skal)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Exotiska pannkaksknyten
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Honungsglaserad stjälkselleri
    Betyg 4.3 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Primörsoppa
    Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spanskt ris med räkor och chorizo
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äggnudlar med räkor och ingefära
    Betyg 4.3 av 5.90 personer har röstat
    Receptet har 26 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad