Räkor och stjälkselleri

Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Räkor och stjälkselleri

Räkor och stjälkselleri i en härlig blandning tillsammans med lite ingefära, lök och soja, en lättlagad vinnare med asiatiska smaker. Sellerin steks och kokas mjuk innan du vänder ner räkorna just innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2006

Räkor och stjälkselleri

Ingredienser

2 portioner
150 g stjälkselleri
1 msk finhackad gul lök
1/2 dl vatten
1 tsk majsstärkelse (majsstärkelse)
1 msk balsamvinäger (eller helst svart kinesisk risvinäger)
1 msk skalad och riven färsk ingefära
1/2 msk ljus soja
250 g skalade räkor (250 g skalade motsvarar ca 600 g med skal)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekta dumplings med fläskfärs och selleri
Betyg 3.2 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Exotiska pannkaksknyten
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spanskt ris med räkor och chorizo
Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Honungsglaserad stjälkselleri
Betyg 4.3 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Primörsoppa
Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äggnudlar med räkor och ingefära
Betyg 4.3 av 5.88 personer har röstat
Receptet har 25 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad