Radiokaka med apelsin

5
0
Radiokaka med apelsin

Radiokakan med sin intensiva kakaosmak blev populär på 20-talet då det var oerhört viktigt att fika ljudlöst vid radion. Här gör vi den med trendig kokosolja och en twist av apelsin. En retrorätt kaka som smälter i munnen!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2013

Radiokaka med apelsin

Ingredienser

20 portioner
150 g
kokosolja
200 g
mörk choklad
1
apelsin
2
ägg
3 dl
florsocker
1 dl
kakao
1 krm
salt
20
kex (Mariekex, 100 g motsvarar ca 20 kex)

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 889 KJ / 213 kCal
Fett 12 g
Salt 0.15 g
Kolhydrater 24 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept