Radiokaka med apelsinsallad
I den här fabulösa efterrätten möts den syrliga apelsinsalladen av den intensiva kakaosmaken i radiokakan vilket är en vinnande smakkombination. De knapriga mariekexen som du hittar i kakan är ytterligare ett plus i kanten.
Ingredienser
20 skivor
250 g kokosfett
2 ägg
2 1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kakao
ca 100 g kex (Mariekex eller Fingermarie, 100 g motsvarar ca 20 kex)
För alla
Kontrollera innehållet i kexen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria kex.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott!
Noomi
2024-09-06Hej Margareta! Denna apelsinsallad tänkte vi passar bra till radiokakan https://www.ica.se/recept/apelsinsallad-med-stjarnanis-och-kanel-691375/. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-10-09Vad ingår i apelsinsalladen? Har ni recept?
Margareta
2017-10-08