Rabarbersoppa med färskostcrostini

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rabarbersoppa med färskostcrostini

Rabarbersoppa med färskostcrostoni är härligt gott och relativt lättlagat. Den ljuvlig och mjuka soppan består av rabarber, stjärnanis och vitt vin och till soppan serveras rostat bröd med en god färskost av kanel och kvarg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999

Rabarbersoppa med färskostcrostini

Ingredienser

4 portioner
300 g rabarber
4 dl vatten
1 dl vitt vin
1 dl socker
3 stjärnanis
ev 1/2 msk potatismjöl

Crostini

1 msk råsocker
smör
4 långa skivor baguette
1 dl kvarg (10%)
1 tsk mald kanel

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kryddig rabarberchutney med kanel
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fransk rabarbermarmelad
    Betyg 4.1 av 5.149 personer har röstat
    Receptet har 36 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Örtbakad torsk
    Betyg 2.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Rabarbersirap
    Betyg 4.5 av 5.125 personer har röstat
    Receptet har 54 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Jordgubbssylt med stjärnanis
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarbersnaps
    Betyg 4.5 av 5.95 personer har röstat
    Receptet har 32 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad