Rabarbersoppa

40
0
Rabarbersoppa

Syrlig, len och bedårande rabarbersoppa som ger en smakupplevelse du sent kommer att glömma. Soppan kan serveras både varm och kall och tillsammans med knapriga mandelbiskvier är soppan fulländad.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005

Rabarbersoppa

Ingredienser

600 g rabarber
1 1/2 dl strösocker
rivet skal av 1/2 citron
2 1/2 dl vatten
2 dl crème fraiche
mandelskorpor eller mandelbiskvier till servering

För alla

Fri från gluten och ägg om man väljer skorpa eller kaka till som passar.
Gör laktosfri: byt ut crème fraiche mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

40

Kommentarer