Rabarbermuffins med mandelmassa

Muffins och en kopp kaffe är sällan fel. Här fyller vi dem med säsongens syrliga rabarber och söt mandelmassa. Förvara i frysen och ta fram när fikasuget pockar på!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stKul med kardemumma och mandelmassa bollen. Tog mycket mer rabarber än i receptet.
Britt-marie
Perfekt kombination av rabarberns syrlighet och mandelmassans sötma!
Kjell
Inte en hit! Muffinsmeten blev smaklös och bollen med mandelmassa blev mest konstig att få i en tugga men inte nästa. Kommer inte göra igen.
Therese
Bytte ut vetemjölet mot glutenfri mjölmix. Muffinsen höjde sig inte mycket alls, så jag skulle ha tryckt ner kulan med mandelmassa längre ner i smeten så att den var täckt. Men god blev de oavsett!
Verånika
Jättebra recept, goda smakkombinationer. Blev uppskattat både hemma och på jobbet.
Anna
Bytte ut fyllningen till bara hackad vit choklad, blev väldigt goda! Ett sätt om någon i hushållet inte tycker om mandelmassa.
Ann-lee